Barion Pixel
2024.05.21.
FelnőttHírek

Molnár Márkó: Fel vagyunk készítve mindenre!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A budapesti rangadón elért döntetlen után vasárnap hazai pályán a Szentlőrinc csapatát fogadjuk. A mérkőzés előtt támadónkat, Molnár Márkót kérdeztük.

Döntetlennel ért véget az MTK elleni rangadó. Hogyan láttad a mérkőzést?

Sajnos én nem tudtam pályára lépni, de kívülről is látszott, hogy nem ok nélkül vagyunk ott az MTK mögött a tabellán. Azt gondolom, hogy a mérkőzés jelentős részében a mi kezünkben volt az irányítás, és ugyan sajnos a 3 pontot nem tudtuk megszerezni, de véleményem szerint nem lehetünk elégedetlenek az 1 ponttal sem.

Vasárnap itthon fogadjuk a Szentlőrinc csapatát. Mit vársz a mérkőzéstől?

Úgy gondolom, nem csak a magam nevében mondhatom ezt, hanem a csapattársaim nevében is, hogy mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a vasárnapi Szentlőrinc elleni meccset is megnyerjük, ha bár nem lesz ez sem könnyebb mérkőzés, mint például a múlt heti.

Három forduló van hátra a bajnokságból. Mit vársz a csapattól?

Fel vagyunk készítve mindenre, nem hiszem, hogy együtt ne tudnánk jól venni ezeket az “akadályokat”. Szeretnénk megadni az esélyét annak is, hogy egy kis szerencsével akár az NBI-es feljutás is összejöhessen, de ehhez mind a 3 meccsünket meg kell nyernünk. Mindent megteszünk annak érdekében a csapattal, hogy minimum a dobogó legalsó fokán zárjuk az évet!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!