Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Kis Károly: Nem lesz könnyű dolgunk!

Augusztus utolsó mérkőzését idegenben, a Nyíregyháza Spartacus FC ellen játssza a csapat. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Itthon tudtuk tartani a három pontot a Csákvár ellen. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Hazai pályán 1-0 arányban tudtunk nyerni a Csákvár ellen. Egyáltalán nem volt könnyű találkozó, de nem volt meglepetés számunkra, hiszen ilyen mérkőzésre számítottunk. Az első félidőben volt két-három lehetőségünk, amiből eggyel élni tudtunk, a második félidőben pedig zártan védekeztünk. Tudtuk, hogy az ellenfél agresszívan és harcosan fog játszani, ugyanakkor azt gondolom, hogy az egygólos győzelmünk mindenképpen megérdemelt volt.

Vasárnap Sényőn játszunk a Nyíregyháza együttese ellen. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Nyíregyháza feljutási célokkal indult neki a bajnokságnak, és bár nem kezdték jól a bajnokságot, minden bizonnyal mindent meg fognak tenni ezért a célért. Nem lesz könnyű dolgunk. Jó játékosállománnyal rendelkeznek, erősségük, hogy jól fejelő játékosaik vannak, és rutinos futballistákat vonultatnak fel. Amennyiben ugyanolyan szervezetten és lelkesen tudunk játszani, mint az eddigiek során, és a végjátékban fel tudunk javulni, akkor úgy érzem, hogy eredményesek lehetünk!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett