Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Kis Károly: Nehéz mérkőzésre számítok!

Az NB II-es bajnokság nyitányán 2:1 arányban hazai pályán győztük le a WKW ETO FC Győr csapatát, azonban nincs megállás, szerdán újabb megmérettetés következik. 08.05-én a Kolorcity Kazincbarcika együttesét látjuk vendégül. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Győzelemmel kezdett a csapat a nyitányon! Hogy láttad a vasárnapi mérkőzést?

Úgy gondolom a Győr elleni találkozót megérdemelten nyertük meg, nagyon meggyőző volt a csapat játéka. Jól kezdtük a mérkőzést, már az első félidőben is több helyzetet sikerült kialakítanunk, bár ezek a helyzetek kimaradtak, azonban a második félidőben a jó játék mellett már gólokat is tudtunk szerezni. Nagyon örültem annak, hogy látszott, a csapat jó erőben van, jól sikerült rajtolnunk a bajnokságban. A Győrt legyőzni mindig nagy élmény, hiszen egy neves csapatról van szó. Szintén nagyon örültem, hogy a szurkolótáborunk végig mellettünk állt, és a nehezebb periódusokon át tudták segíteni a csapatot.

Szerdán ismét hazai pályán játszunk, ezúttal a Kolorcity Kazincbarcika lesz az ellenfelünk. Mit kell tudni róluk?

A Kazincbarcika is nagyon jól kezdte a bajnokságot, hiszen nagy meglepetést okozva pontot raboltak a Vasas otthonából, ráadásul vezettek is a mérkőzés folyamán. Egy jó, agresszívan, szervezetten játszó csapatról van szó. Velük szemben a találkozón majd más erényeinket is meg kell csillogtatnunk ahhoz, hogy elérjük a céljainkat. Egy összeszokott, évek óta stabil NB II-es gárda.

Mit vársz szerdai a mérkőzéstől?

Nincs két egyforma találkozó. Nehéz mérkőzésre számítok, ugyanakkor bízom benne, hogy sikerül ismét itthon tartanunk a három pontot!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

A mérkőzés időpontja:

2020.08.05. 19:00

Helyszín: Ajka, Sporttelep (Ajka, Sport u.23.)

Fotó: Kovács Ivett