Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Kis Károly: Nagyon bízom benne, hogy sikerül meglepetést okoznunk!

Sűrű hét áll a csapat előtt, hiszen vasárnap-szerda-vasárnap ritmusban lépünk pályára. Szerdán a DVSC együttese érkezik Ajkára, a mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Vissza tudtunk vágni a Budaörsnek az őszi vereségért, gólokban gazdag mérkőzésen nyertünk idegenben. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Budaörsön nagyszerű győzelmet arattunk, és szinte fél óra alatt el tudtunk dönteni a találkozót! Remek egyéni teljesítmények voltak, és külön örülök neki, hogy rögzített játékhelyzetekből is gólokat tudtunk szerezni. Úgy érzem, hogy megérdemelten nyert a csapat!

Szerdán a tabella éllovasa, a DVSC csapata érkezik hozzánk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Az eddigiektől eltérő lesz a szerdai találkozó, hiszen a listavezető Debrecent fogadjuk itthon. A vendégek a mezőny egyik legjobb játékerejét képviselik, és nagy esélyesei a feljutásnak. Mindenképpen pariban szeretnénk lenni az ellenféllel! Úgy gondolom, ha szervezett és fegyelmezett játékot tudunk nyújtani, akkor alaposan meg fogjuk nehezíteni a Loki dolgát. Nagyon bízom benne, hogy sikerül meglepetést okoznunk! Az eddigi szereplésünk mindenképpen bizakodásra adhat okot, hiszen négy mérkőzésen tíz pontot szereztünk, ennek ellenére nem titok, hogy a Loki az esélyesebb, de azt gondolom, hogy minden megtörténhet!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett