2024.04.20.
FelnőttHírek

Kis Károly: Nagy szükségünk van arra, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk!

A héten kétszer is pályára lép a csapat a bajnokságban, az első találkozót szerdán, Békéscsabán játsszuk. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Döntetlent értünk el hazai pályán a Nyíregyháza ellen. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

A Nyíregyháza egy nagyon jó csapat, nem véletlenül vannak a mezőny első felében, ennek ellenére azonban megnyerhettük volna a találkozót. 0-0 állásnál a nyíregyháziaknak volt két nagy lehetősége, de akkor még hárítani tudtuk ezeket a helyzeteket. Emberelőnybe kerültünk az első félidő végén, és ezt olyan szempontból ki is tudtuk használni, hogy megszereztük a vezetést a 79. percben. Sajnos az utolsó percben hibáztunk a védekezésben, egyenlíteni tudtak a vendégek, így fogalmazhatok úgy, hogy két pontot veszni hagytunk. A Nyíregyháza ellen pontot szerezni nem rossz teljesítmény, ugyanakkor nagyon is fájó ez a döntetlen, hiszen a győzelem a kezünkben volt.

Szerdán a Békéscsaba 1912 Előre vendégei leszünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Békéscsaba egy nagyon szervezetten játszó csapat, akik váltogatják a felállási formákat. Közel vannak a kiesési zónához, így biztos vagyok benne, hogy mindent meg fognak tenni a győzelem érdekében. Nekünk is nagy szükségünk van arra, hogy pontot vagy pontokat szerezzünk, így szerintem egy jó, nagyiramú, küzdős találkozóra számíthatnak azok, akik kilátogatnak a mérkőzésre!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett