Barion Pixel
2024.06.23.
FelnőttHírek

Görgényi Dávid: Kiélezett, nehéz mérkőzésre számítunk! 

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A héten két mérkőzést is játszik a csapat, első körben szerdán, Békéscsabán lépünk pályára. A mérkőzés előtt védőnket, Görgényi Dávidot kérdeztük.

Vasárnap egy pontot tudtunk itthon tartani a Nyíregyháza ellen. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Véleményem szerint jól kezdtük el a mérkőzést, sikerült lendületes támadásokat vezetnünk, és rendre meg tudtuk verni a nyíregyházi védelmet. Bár az első játékrész végén emberelőnybe kerültünk, nem voltunk egyszerűbb helyzetben a második félidőben sem, hiszen a vendégek jól tömörültek össze a saját kapujuk előtt. Csalódottak vagyunk, és mindenkit nagyon bosszant, hogy nem tudtuk itthon tartani mind a három pontot, úgy gondolom, hogy a mérkőzés alapján megérdemeltük volna.

Szerdán Békéscsabára látogatunk. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Békéscsaba egy jó, agresszív játékot játszó csapat, és soha nem egyszerű Náluk nyerni. Kiélezett, nehéz mérkőzésre számítunk!  Azon lesz az egész csapat, hogy el tudjuk hozni a három pontot. Az elmúlt három mérkőzésünk jó játékát, és jó eredményeit szeretnénk hozni továbbra is.

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: eto.hu