Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Kis Károly: Nagy csatára számítok!

A hét második mérkőzését idegenben játssza a csapat, vasárnap a PMFC vendégei leszünk. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Egy pontot érő döntetlent értünk el a Szolnok ellen itthon. Hogyan értékelnéd a találkozót?

A szerdai Szolnok elleni mérkőzést meg kellett volna nyernünk. Az első félidőben pontatlanul játszottunk, de a második játékrészre fel tudtunk javulni, több helyzetet is sikerült kialakítanunk, és uralni tudtuk a mérkőzést. Egy szabályos gólunkat nem adták meg, bár azóta többször is visszanéztük a szituációt és nem volt les, de ezt a helyzetet leszámítva is meg kellett volna nyernünk a találkozót. Sajnos mostanában olyan mérkőzéseket játsszunk, ahol a vitatható szituációkból nem mi kerülünk ki győztesen, illetve több sérülés is hátráltat minket, de ez egy ilyen időszak, ezen túl kell lendülnünk.

Vasárnap Pécsre látogatunk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Az előző év meglepetés csapata a Pécs illetve mi voltunk. A pécsiek rendkívül jól szerepeltek újoncként, nagyszerű játékot játszottak, gyors és mozgékony játékosaikkal lendületes futballt tudtak bemutatni, amivel nagyon sokáig a dobogóért is versenyben voltak. Bár az idei bajnokságot nem kezdték jól, ettől függetlenül egy nagyon erős csapathoz látogatunk. Tavaly is nagy mérkőzést játszottunk Pécsen, és érdekes, hiszen Ajkán Ők tudtak nyerni, Pécsen pedig Mi. Tudjuk az erősségeiket, de Ők is ugyan úgy feltérképeztek bennünket, ezúttal is nagy csatára számítok!”

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett