Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Horváth Dániel: Ha a maximumot tudja nyújtani a csapat, meg fogjuk nyerni a mérkőzést!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A hét második mérkőzését a PMFC ellen játssza a csapat, a találkozó előtt kapusunkat, Horváth Dánielt kérdeztük.

Döntetlennel zárult a Szolnok elleni találkozó. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Az első félidő nem úgy sikerült, ahogy terveztük. Tompán és pontatlanul játszottunk, de ennek ellenére is megszerezhettük volna a vezetést, ha értékesítjük az egyik ziccerünket. Sajnos az ellenfél egy pontrúgás után szinte a semmiből szerezte meg a vezetést, ami elég bosszantó, hiszen megint egy pontrúgásból volt eredményes az ellenfél. A második félidőben egy teljesen más arcát tudta mutatni a csapat, több nagy helyzetünk is volt. Sajnos csak egy gólt tudtunk szerezni, hiába tettünk meg mindent és dolgoztunk ki több helyzetet is, ez most csak a döntetlenhez volt elég.

Vasárnap Pécsre látogatunk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Kemény mérkőzésre számítok a pécsi vendégjátékunk alkalmával. A hazaiak sem kezdték túl fényesen a szezont, de ennek ellenére egy nagyon jó csapat ellen fogunk pályára lépni. Úgy érzem, ha a maximumot tudja nyújtani a csapat, meg fogjuk nyerni a mérkőzést, és ez egy nagy löketet adhat a szezon további részére!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett