Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Kis Károly: 100%-os teljesítményre és koncentrációra lesz szükségünk!

A hét második mérkőzésén szintén idegenben lép pályára a csapat, vasárnap a DVTK vendégei leszünk . A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Döntetlennel zárult a Budafok elleni összecsapás. Hogyan értékelnéd a találkozót?

Alapjáraton a tavaly még NB I-es Budafok otthonában döntetlent elérni nem számít kudarcnak, ennek ellenére azért van hiányérzet Bennünk. 1-1 állásnál is volt több gólszerzési lehetőségünk, ezeket azonban nem sikerült értékesíteni. Véleményem szerint az első félidőben jobban játszottunk, mint az ellenfelünk, ugyanakkor azt is el kell ismerni, hogy Ők is a maguk javára fordíthatták volna a találkozót. Összességében azt mondhatom, hogy bár valamivel talán közelebb álltunk a győzelemhez, a döntetlen igazságos eredmény.

Vasárnap a DVTK együttese lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Diósgyőrben nagyon nehéz mérkőzésre számítok. Nagyon jó sorozatban vannak, és első perctől a feljutás egyik legnagyobb várományosának tartom Őket. Ennek ellenére Mi megpróbáljuk megnehezíteni a DVTK dolgát. Az utóbbi időben, noha nem jöttek mindig az eredmények, de a mutatott játékunk az megfelelő volt, bár a helyzetkihasználásunk néha akadozott, ezért nem szereztünk több pontot. Több minden más mellett arra kell majd vasárnap nagyon vigyáznunk, hogy sok olyan játékosa van a hazaiaknak, akik el tudnak dönteni mérkőzéseket akkor is, ha a csapat nem játszik kiemelkedően. 100%-os teljesítményre és koncentrációra lesz szükségünk ahhoz, hogy eredményesek tudjunk lenni Diósgyőrben!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett