Barion Pixel
2024.05.21.
FelnőttHírek

Kenderes Zoltán: Meg tudjuk nyerni a mérkőzést!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Kozármislenyben folytatódik számunkra a bajnokság vasárnap. A mérkőzés előtt védőnket, Kenderes Zoltánt kérdeztük.

Döntetlennel zárult a Mosonmagyaróvár elleni találkozó. Hogyan láttad a mérkőzést?

Felkészültünk a Mosonmagyaróvárból, azt is kaptuk tőlük, amit vártunk, hogy a védekezésre fektetik a hangsúlyt. Úgy gondolom, hogy a mi akaratunk érvényesült a mérkőzés folyamán, ám a mezőfölényünk meddő volt, mivel nem tudtunk olyan sebességű és minőségű támadójátékot játszani, amit szerettünk volna. Megbeszéltük a történteket, tudjuk, hogy a későbbiekben min kell változtatnunk, illetve miben kell javulnunk. A megszerzett ponttal sikerült egy helyet előre lépnünk a tabellán, amivel újabb lépést tettünk a célunk felé.

Vasárnap Kozármislenyben lépünk pályára. Mit vársz a mérkőzéstől?

Elkezdtük a felkészülést a Kozármisleny elleni találkozóra, mint minden mérkőzésre, erre is meg lesz a tervünk, hogy hogyan szeretnénk megnyerni. Amennyiben ezt sikerül megvalósítanunk, biztos vagyok benne, hogy meg tudjuk nyerni a mérkőzést!

Mit vársz a tavaszi szezontól?

Tudom, hogy közhelynek hangzik, de mindig a soron következő mérkőzésre készülünk, és azt szeretnénk megnyerni. Biztos vagyok benne, hogy kiegyensúlyozott játékot tudunk mutatni a tavasz során, és a szezon végén egy szép helyezéssel tudjuk megörvendeztetni a szurkolóinkat!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!