Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Jeney Gyula: Vért kell izzadnunk!

Szerdán újabb mérkőzés vár a mienkre. Csapatunk ezúttal az eddig pont nélküli Mosonmagyaróvár otthonában lép pályára.  A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Jeney Gyulával beszélgettünk.

Gól néküli döntetlent játszottunk a Szeged ellen, így továbbra is várat magára az első siker. Hogyan értékeled a hétvégi összecsapást? 

Olyan passzban vagyunk, hogy most vért kell izzadnunk minden olyan dologért, ami tavaly magától jött. A fociban vannak ilyen periódusok, de úgy látom a  csapat jó úton jár, hiszen a játék minőségével, agresszivitásával, sebességével semmi probléma nincs. Megpróbáljuk minél kevesebbre redukálni a ki nem kényszerített hibát és a rengeteg helyzetünkből 1-2-t értékesíteni és akkor nem okozhat gondot a későbbiekben egyik mérkőzés sem.

Nincs megállás, hiszen hétközi fordulót rendeznek a Merkantil Bank Ligában. Mit vársz a Mosonmagyaróvár elleni találkozótól? 

A Mosonmagyaróvár sem rajtolt jól a bajnokságban, de nagyon hosszú még az idény, bármikor ki lehet jönni a hullámvölgyből. Mosonmagyaróváron sosem könnyű nyerni, de megvan a  megfelelő taktikánk és kellően felfrissített csapattal készülünk a szerdai mérkőzésre, ahol egyértelműen a győzelem a célunk.

Köszönjük szépen! Hajrá Ajka!