2024.04.20.
FelnőttHírek

Jagodics Bence: Három pontért megyünk Soroksárra!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A héten két mérkőzést is játszik a csapat, szerdán hétközi fordulóban a Soroksár vendégei leszünk.  A mérkőzés előtt védőnket, Jagodics Bencét kérdeztük.

Győzelemmel zárult a Siófok elleni találkozó. Hogyan láttad a mérkőzést?

Úgy gondolom, hogy végig a kezünkben volt a mérkőzés, és kontroll alatt tudtuk tartani a játékot. Igaz, az elején a vendégek szereztek gólt, de szerencsére ez nem zavarta meg a csapatot, hideg fejjel tudtunk futballozni és meg tudtuk fordítani a találkozót. Nagyon örülök, hogy három gólt is tudtunk szerezni, és itthon tudtuk tartani a három pontot!

Szerdán idegenbe látogatunk, a Soroksár vendégei leszünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Idegenbe látogatunk szerdán, a Soroksár lesz az ellenfelünk. Jó csapat, de bízom benne, hogy sikerül zöld-fehérben megszereznem az első győzelmemet ellenük. Hazai pályán nagyon jó a mérlegünk, szeretnénk ezt azt idegenbeli találkozóinkra is átvinni. A három pontért megyünk Soroksárra!

Másodjára szerepelsz ajkai színekben, hogy érzed magad itt?

Nagyon jól érzem itt magam, örülök, hogy hat év után ismét ajkai mezben futballozhatok. Könnyen ment a beilleszkedés, már a legelejétől kezdve nagyon barátságosak a srácok, jól fogadtak. Összességében jól érzem itt magam, családias a légkör.

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!