Barion Pixel
2024.05.21.
FelnőttHírek

Jagodics Bence: A saját játékunkra kell koncentrálnunk!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A vasárnapi Haladás elleni győzelem után a héten idegenben lépünk pályára, Siófokra látogatunk. A mérkőzés előtt védőnket, Jagodics Bencét kérdeztük.

Itthon tudtuk tartani a pontokat a Haladás ellen. Hogyan láttad a mérkőzést?

Az elejétől kezdve dominánsan futballoztunk, ennek ellenére kaptunk egy gólt, lényegében a semmiből. Mégis a csapatunk erejét mutatja, hogy vert helyzetből fel tudtunk állni, és meg tudtuk fordítani a meccset. Nagyon örülünk, hogy itthon tudtuk tartani a három pontot!

Hétvégén a Siófok lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Egy fiatal, jó erőkből álló csapathoz látogatunk vasárnap, de nekünk első sorban a saját játékunkra kell koncentrálnunk! Bízom benne, hogy folytatni tudjuk a jó szériánkat, és úgy gondolom, hogy erre minden esélyünk meg van!

A Siófok mérkőzés után válogatott szünetre megy a csapat, utána pedig áprilisban egy nagyon sűrű, 7 mérkőzéses sorozat következik. Mit vársz az áprilisi időszaktól?

A válogatott szünet után ráfordulunk a célegyenesre, ami már egy nagyon kiélezett időszak lesz, mert minden csapat kapaszkodni szeretne a tabella elejéhez. A csapat úgy érzem, hogy nagyon együtt van, jó a hangulat, ezzel együtt viszont mindenki keményen és alázatosan dolgozik. Úgy gondolom, hogy minden esélyünk meg van arra, hogy a bajnokság végén szép eredménnyel zárhassunk a tabellán!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!