Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Ismerj meg! – Gaál Bálint

Ismerj meg! játékos bemutató sorozatunk következő interjú alanya csapatunk friss igazolása, Gaál Bálint.

 

NÉVJEGY

Név: Gaál Bálint

Születési dátum: 1991.07.14.

Poszt: támadó

Mesélj az eddigi pályafutásodról!

2003-ban lettem igazolt focista a Sitke KKSE együttesénél, utánpótlás éveimet pedig főleg az MTK kötelékében töltöttem. 17 évesen kezdtem a felnőtt éveimet itt Ajkán, egy kisebb zalaegerszegi kitérővel 3 évet töltöttem itt. 2012-ben Sopronba kerültem, majd két év múlva a Szombathelyi Haladáshoz igazoltam. A 3 év szombathelyi időszak után 2017-ben a Vasas FC-hez igazoltam, magamra húzhattam ismét a Szombathelyi Haladás mezét, és játszottam a WKW ETO FC Győr együttesében is. Az előző 2020/21-es szezont a BFC Siófoknál töltöttem, onnan érkeztem ide Ajkára, vissza a kezdetekhez.

Miért igazoltál ide Ajkára?

Nekem nagyon szép emlékeim vannak az ajkai időszakomról, így az ismerős környezet és a klub miatt jó szívvel mondhattam igent a megkeresésre. A családomhoz is közelebb tudok élni, nemrég született kisgyermekem, így nem csak szakmai, hanem érzelmi szempontokat figyelembe véve is jó lépés, hogy ajkai színekben folytassam a pályafutásomat.

Mit vársz a csapattól a következő szezonban?

Bízom benne, hogy a tavalyi évhez hasonló jó szereplésre leszünk képesek a távozók ellenére is. Úgy gondolom, hogy a csapatnak a magja, az összeszokottság megmaradt, így az összecsiszolódás és a finomhangolás van hátra. Bízom benne, hogy a bajnokság kezdetéig minden elem a helyére kerül a gépezetben, és teljes erővel vághatunk neki a szezonnak!

Mit üzensz a szurkolóinknak?

Remélem, hogy a járvány miatti zártkapus meccsek után az új szezonban rengeteg jó pillanattal tudjuk majd megörvendeztetni Őket! Hajrá Ajka!

Villám-kérdések:

Beceneved? Bálint

Kedvenc ételed? Cézár saláta

Kedvenc italod? Víz

Hobbid? Tenisz

Kedvenc csapatod? FC Internazionale

Kedvenc filmed? A pénzcsináló

Kedvenc sportolód? Kobe Bryant

Köszönjük szépen, sok sikert a csapatban! Hajrá Ajka!