Barion Pixel
2024.05.21.
FelnőttHírek

Heffler Tibor:  A győzelem igényével lépünk pályára vasárnap!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A Vasas FC elleni bajnoki nyitány előtt csapatkapitányunkat, Heffler Tibort kérdeztük.

Hogyan sikerült a felkészülés?

Hat felkészülési mérkőzést játszottunk különböző erősségű ellenfelek ellen. Volt, ahol inkább a támadást tudtuk gyakorolni, és volt, ahol főleg a védekezésen volt a hangsúly. Az edzéseken és edzőmérkőzéseken be tudtuk gyakorolni a szükséges taktikai elemeket, amikre a bajnoki mérkőzéseken szükségünk lesz. Véleményem szerint a felkészülésünk a megfelelő mederben zajlott.

Mit vársz a hétvégi Vasas elleni mérkőzéstől?

A győzelem igényével lépünk pályára vasárnap! Nagyon nehéz mérkőzés lesz, egy jó ellenféllel fogunk találkozni. Mindent meg fogunk tenni annak érdekében, hogy a szurkolóinkat és a várost meg tudjuk örvendeztetni. Tiszteljük az ellenfelet, és tudjuk, hogy milyen játékerőt képviselnek, de nekünk is maximálisan megvan az önbizalmunk, győzni szeretnénk, és ennek fényében fogunk pályára lépni!

Mit vársz az őszi szezontól?

Minél eredményesebb szezont szeretnénk! Mérkőzésről mérkőzésre gondolkodunk, nem szabad előre rohanni fejben. Átalakult a keret, sok új játékos érkezett a nyáron, és bár fel tudták venni a ritmust és a stílust, amit mi képviselünk, azért tétmérkőzést teljesen más játszani. A csapat nagyon befogadó volt az újakkal szemben, mindenki fejlődni akar és mindent megtesz edzéseken, úgyhogy nagyon bizakodó vagyok, hiszen egy jó szellemű csapatunk van! Ezt szeretnénk megmutatni a pályán is a közönségnek illetve a vezetésnek és a városnak!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett