Barion Pixel
2024.05.19.
FelnőttHírek

Görgényi Dávid: Nekünk a saját játékunkat kell játszanunk!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A héten egy mérkőzésen lépünk pályára idegenben, a Kazincbarcika együtteséhez látogatunk vasárnap. A mérkőzés előtt védőnket, Görgényi Dávidot kérdeztük.

Itthon tudtuk tartani a Pécs ellen a pontokat. Hogyan láttad a mérkőzést?

Küzdős, hajtós mérkőzésen vagyunk túl. Egy nagyon masszív és jól szervezett Péccsel játszottunk, véleményem szerint a mérkőzésen a közönségszórakoztató futball helyett inkább a párharcokon volt a hangsúly, de úgy gondolom, ezt a feladatot jól megoldotta a csapat. Megérdemelten tartottuk itthon a 3pontot!

Hétvégén idegenben, a Kazincbarcika ellen lépünk pályára. Mit vársz a mérkőzéstől?

Kazincbarcikán sosem könnyű nyerni, és biztos vagyok benne, hogy a hazai csapat most is mindent meg fog tenni, hogy megnehezítse a dolgunkat! Nekünk a saját játékunkat kell játszanunk és akkor úgy gondolom, hogy nem lehet gond! Összességében nehéz mérkőzésre számítok!

Nincs sok hátra a bajnokságból. Mit vársz a szezon hátralévő fordulóitól?

Nyilván minden mérkőzést meg szeretnénk megnyerni, de lépésről lépésre haladunk. Mindig a következő fordulóra koncentrálunk! Az NBII-es bajnokságban egyik mérkőzés sem könnyű, de mindig a maximumot akarja nyújtani a csapat! Megyünk tovább előre, dolgozunk, és igyekszünk a bajnokság végéig megtartani a jelenlegi pozíciónkat!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!