Barion Pixel
2024.06.23.
FelnőttHírek

Folytatódik a jegyértékesítés

A hétvégi FC Ajka – ETO FC Győr mérkőzésre tovább folyatódik a jegyértékesítés! A mai napon 08-15 óráig az Ajka Városi Sportcentrum emeletén található FC Ajka irodában lehet jegyet vásárolni a hazai szektorba.

Hazai szektorban (A-D szektor):

Kizárólag helyszíni értékesítés! Jegyet váltani érvényes Veszprém Vármegyei lakcímkártyával lehet! A lakcímkártyát a beléptetésnél a biztonsági szolgálat ellenőrzi, annak hiányában a beléptetést a biztonsági szolgálat köteles megtagadni!

Jegy vásárolható: 

FC Ajka iroda – hétköznapokon 08.00 – 15.00
FC Ajka jegypénztár mérkőzésnapon 15.30-tól

Fizetési mód: készpénz valamint bankkártyás fizetés

Jegyárak: egységesen 2.000,-Ft/db

Kedvezmények (kizárólag ajkai lakcímkártyával!)

  • Diák és nyugdíjas: 50% 
  • 14 éven aluliaknak és hölgyeknek: 100% 
A rendőrség a rendbontások megelőzése, a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében a 2024.05.26-án megrendezésre kerülő FC Ajka – ETO FC Győr  mérkőzésre  szigorított beléptetést írt elő klubunk számára, így a biztonsági szolgálat a hazai szektorba csak érvényes lakcímkártyával és személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvánnyal engedélyezi a belépést.A hazai szektorba Veszprém megyei lakcímkártyával lehet helyet foglalni!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes lakcímkártya és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglététEzek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni! Kérjük fentiek miatt kérjük mindenki időben érkezzen a mérkőzésre!