Barion Pixel
2024.06.23.
FelnőttHírek

Elindult a jegyértékesítés!

Örömmel értesítjük a szurkolókat, hogy a mai napon elindult az FC Ajka – ETO FC Győr mérkőzésre a jegyértékesítés! A két klub elkötelezett  volt abban, hogy minél többen a helyszínen nézhessék meg a mérkőzést, így  800  vendégszurkoló tekintheti meg a hétvégi összecsapást a helyszínen!

Hazai szektorban (A-D szektor):

Kizárólag helyszíni értékesítés! Jegyet váltani érvényes Veszprém Vármegyei lakcímkártyával lehet! A lakcímkártyát a beléptetésnél a biztonsági szolgálat ellenőrzi, annak hiányában a beléptetést a biztonsági szolgálat köteles megtagadni!

Jegy vásárolható: 

FC Ajka iroda – hétköznapokon 08.00 – 16.00
FC Ajka jegypénztár mérkőzésnapon 15.30-tól

Fizetési mód: készpénz valamint bankkártyás fizetés

Jegyárak: egységesen 2.000,-Ft/db

Kedvezmények (kizárólag ajkai lakcímkártyával!)

  • Diák és nyugdíjas: 50% 
  • 14 éven aluliaknak és hölgyeknek: 100% 
A rendőrség a rendbontások megelőzése, a közrend és a közbiztonság fenntartása érdekében a 2024.05.26-án megrendezésre kerülő FC Ajka – ETO FC Győr  mérkőzésre  szigorított beléptetést írt elő klubunk számára, így a biztonsági szolgálat a hazai szektorba csak érvényes lakcímkártyával és személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvánnyal engedélyezi a belépést.A hazai szektorba Veszprém megyei lakcímkártyával lehet helyet foglalni!

Felhívjuk szurkolóink figyelmét, hogy a stadionba való belépést megelőzően a biztonsági szolgálat szakemberei ellenőrizni fogják az érvényes lakcímkártya és a személyazonosításra szolgáló arcképes igazolvány együttes meglétét. Ezek hiányában a biztonsági szolgálat a belépést köteles megtagadni! Kérjük fentiek miatt kérjük mindenki időben érkezzen a mérkőzésre!


Vendég szektorban (E szektor és vendég szektor):

Elővételes jegyvárlásra kizárólag online felületen van lehetőség! Online jegyvásárlás a készlet erejéig!

Jegy vásárolható: 

FC Ajka – ETO FC Győr vendégjegy

1 tranzakción belül maximum 10 jegy vásárolható!

Fizetési mód: kizárólag bankkártyás fizetés

Jegyárak:  egységesen 2.000,-Ft/db


A mérkőzésre a korábban megváltott bérletek ÉRVÉNYESEK!