Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Csizmadia Zoltán: ‘Nagyon várjuk a bajnoki rajtot!”

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Hazai közönség előtt a Soroksár ellen índitjuk  a szezont. A mérkőzés előtt csapatkapitányt, Csizmadia Zoltánt kérdeztük.

Hogy éltétek  meg , hogy a tavalyi évben mindenidők legjobb eredményével zártátok a szezon és  bronzérmet szereztetek?

Nagyon nagy sikerként értük meg a tavalyi szereplésünket, nagy öröm volt mindenkinek. Természetesen megünnepeltük , de most egy új bajnokság kezdődik.

Hogy látod, milyen volt a felkészülés? 

A felkészülésünk elég kemény volt. Nagyon sokat edzettünk, így úgy érzem, hogy állóképességben, mint taktikai elemekben felkészültünk a bajnoki rajtra. 4 napot tudtunk edzőtáborozni Mezőkövesden, ami  mindenképpen a csapat előnyére vált. Ugyan az eredmények nem jöttek felkészülési mérkőzéseken, de amik hibákat ki tudtuk elemezni és javítani, hogy a bajnokságban ne kövessük el.

Mit vársz a Soroksár elleni mérkőzéstől? 

Nagyon várjuk már a bajnoki meccseket, felkészültünk a Soroksárból. Jó csapattal találkozunk az első fordulóban. Egy jó passzoló és támadószellemű csapat lesz az ellenfelünk. Minden meccsen úgy fogunk pályára lépni hogy győzni szeretnénk, így ezen a meccsen sem lesz másképp. Várjuk a szurkolókat a mérkőzésre, hogy újra nagyszerű hangulatot teremtsenek és a csapat mellé álljanak.

Hajrá Ajka! Együtt a város! Együtt a régió!