2024.04.20.
HírekUtánpóltás

Bozsik kiemelt “B” torna – 4.forduló

Hétvégén került megrendezésre a Bozsik Egyesületi Program 2019/2020 4.fordulója az U10, U11 korosztályok számára.

 

Bozsik B torna – Mosonmagyaróvár

U10

Csapat tagjai: Bock Bence , Bognár-Nagy Christoff Nevada, Falusi Zsombor , Havasi Bálint, Jakus Levente, Körmendi Dominik, Mészáros Levente, Nagy Zsombor, Varga Patrik, Dörnyei Dávid, Riba Brendon

Edző: Horváth László

Edzői értékelés:

Remek időben és kiváló játékkal kezdtek a srácok, a szezon eddigi legjobb rajtját produkálták. Aztán jött egy kis rövidzárlat, de utána az egész ősz legjobb meccsét játszottuk. Sajnos ez sokat kivett a csapatból és az utolsó meccsre, mint fejben ,mint fizikálisan is elfáradtunk és nem tudták feltenni a pontot az i-re. Pedig a legjobb játékot láthatták a mindig kitartó és szép számmal elkísérő szülők, szurkolók .A fejlődés észrevehető minden egyes tornán lépünk előre egyet, és ha eredményekben nem mindig jelentkezik, de játékban és akarásban, valamint taktikailag sokat fejlődtek játékosaim.

A csapat legjobbja ezúttal Bock Bence lett.

Eredményeink:

FC Ajka – PELC 2-0 (gól: Varga, Bock)

FC Ajka – MTE 0-0

FC Ajka – Gyirmót 0-1

FC Ajka – Lurkó 3-4 (gól: Varga, Bock 2)

FC Ajka – Sopron 0-3

U11

Csapat tagjai: Tromler Benedek, Tulit Máté, Hosszu-Jaloveczki Hunor, Tóth Levente, Horváth Benedek Bendegúz, Sulyok Lukács Áron, Lukács Lázár, Márton Gergő, Molnár Marcell

Edző: Magyar Patrik

Edzői értékelés: A pápai tornát követően az edzéseinken labdakihozatal variációkat gyakoroltunk, és a szervezett védekezésre, párharcokra helyeztük a hangsúlyt, hogy a kapott góljaink számát minimalizáljuk. Sajnos a tornát megelőző utolsó edzésen történtek befolyással voltak a tornára is, mely az eltervezett utazó keretet felülírta. A játékosok a mérkőzések során minden taktikai utasítást próbáltak betartani, csapatként küzdötték végig a mérkőzéseket. Szép támadásokat vezettünk, azonban a befejezések legtöbbször a kapusban vagy a kaput elkerülve a labdafogó hálóban kötöttek ki. Az MTE és a LURKÓ ellen kapott gólokat a fáradtság számlájára írom, hiszen nem volt lehetőség a frissítésre és a 2. mérkőzésen több sérülés is történt az ellenfél durva játékából adódóan, amely végigkísérte a csapatot az egész tornán. (Sajnos azokon a mérkőzéseken kaptunk több gólt, amikor szünet nélkül kellett lejátszani 2 mérkőzést.)

Összességében elégedett vagyok játékosaimmal, azonban még rengeteget kell dolgoznunk a kitűzött célok elérése érdekében. A kapusedzéseken elvégzett munka kezd beérni, kapusunk kimagaslóan teljesít a többi csapat kapusához képest.

A csapat legjobbjának járó elismerést ezúttal Horváth Benedek Bendegúz érdemelte ki kiváló mezőnymunkájáért.

Eredményeink:

FC Ajka – PELC 1-1 (gól: Márton G.)

FC Ajka – MTE 1-3 (gól: Lukács L.)

FC Ajka – Gyirmót 3-1 (gól: Horváth B. 2, H. J. Hunor)

FC Ajka – Lurkó 1-4 (gól: Márton G.)

FC Ajka – Sopron 1-1 (gól: Sulyok L.)