Barion Pixel
2024.05.21.
FelnőttHírek

A hétvégén Pécsre látogatunk

A Magyar Kupa 6. fordulójának küzdelmeibe már csapatunk is becsatlakozik: Schindler Szabolcs együttese a Baranya megyei első osztályban szereplő PEAC Pécs vendége lesz a Pécsi Egyetemi Sporttelepen. A találkozó játékvezetője Bana Gergely lesz, az asszisztensi feladatokat Kiss Balázs és Illés Tamás látják el.

Ellenfelünk a Magyar Kupa 5. fordulójában a Pécsvárad ellen harcolta ki a továbbjutást, miután 1-1-es rendes játékidőt követően büntetőpárbajban legyőzték riválisukat. A PEAC Pécs a most futó bajnokságban 5 fordulót követően 3 győzelemmel és 1-1 döntetlennel és vereséggel a tabella 4. helyén áll. Érdekesség, hogy ellenfelünk szerdán is bajnoki mérkőzést játszott, amelyen a Bóly csapatát győzték le idegenben 3-1 arányban.

A mieinknél Schindler Szabolcsnak eltiltottal nem kell számolnia, sérülés miatt viszont több játékosunk sem lesz bevethető a hétvégi kupamérkőzésen: Kenderes Zoltán kisebb sérüléssel bajlódik, Bonivárt Erik pedig a hétközben edzésen szenvedett súlyosnak tűnő sérülést, így középpályásunk valószínűleg az ősszel már nem léphet pályára.

A találkozó szombaton 14 órakor kerül megrendezésre a Pécsi Egyetemi Sporttelepen (Pécs, Verseny utca 13.)