Barion Pixel
2024.07.27.
FelnőttHírek

Csizmadia Zoltán: Várjuk a vasárnapi rajtot

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Vasárnap megkezdi a 2022/23-as szezont a csapat. A Budafoki MTE elleni mérkőzés előtt csapatkapitányukat, Csizmadia Zoltánt kérdeztük.

Hogyan értékelnéd a felkészülést?

Szerintem jól sikerült a felkészülés, megkaptuk a megfelelő terhelést. Sajnos voltak kisebb sérülések, de majdnem végig teljes létszámban tudtunk készülni a bajnokságra. Várjuk a vasárnapi rajtot!

Hétvégén megkezdjük a bajnoki szezont, a Budafok csapatát fogadjuk hazai pályán. Mit vársz a mérkőzéstől?

Szeretnénk hazai pályán győzelemmel kezdeni a bajnokságot! Nehéz mérkőzésre számítok, így mindenkinek a maximumot kell kihoznia magából. Itthon, hazai közönség előtt tudunk kezdeni, azt gondolom, hogy ez erőt fog adni, és bízom benne, hogy jó játékkal és győzelemmel tudjuk megörvendeztetni a szurkolóinkat!

Csapatkapitányként mit vársz a csapattól az idei szezonban?

Erős bajnokságra számítok, 5-6 csapat is a feljutást tűzheti ki maga elé. Az idei évben az utolsó két helyezett esik ki, a 16-18. helyezetteknek pedig osztályozó mérkőzést kell játszania az NBIII bajnokság győzteseivel, így mindenkinek meg kell erősödnie ebben az évadban, ha meg szeretné tartani a másodosztályú tagságát. Azt gondolom, hogy a Csapat képes lehet pozitív értelemben meglepetést okozni a bajnokságban. Az első tíz csapat között szeretném magunkat látni, ahogy az előző három évben is! Mindent meg fogunk tenni a jó szereplés érdekében! Hajrá Ajka!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett