Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Vasas FC – FC Ajka jegyinformációk

A mérkőzésre online a meccsjegy.mlsz.hu oldalon, és a Ticket Express jegyirodáiban is megválthatják a jegyeiket a személyes adatok megadása nélkül is.

Kérjük azon szurkolóinkat, akik online veszik meg a jegyeket nyomtassák ki, és a kinyomtatott lapot hozzák magukkal a mérkőzésre! Kinyomtatott jegy nélkül, bemondásra senkit sem tudunk beengedni!

A mérkőzés napján augusztus 18-án, vasárnap 17:00- kor nyitnak a helyszínen a jegypénztárak. Kapunyitás 17:30- kor lesz a szurkolók részére az Illovszky Rudolf Stadionban.

Internetes vásárlás alkalmával is megvásárolhatják a gyermekkedvezményes jegyeket, abban az esetben, ha a vásárlás alkalmával legalább egy felnőtt jegyet is vásárolnak hozzá.

Vendégszektorba is interneten és TEX irodákban lehet jegyet vásárolni. Amennyiben a vendégszurkolói jegyek nem kelnek el elővételben, a helyszínen a mérkőzés napján 17:30- kor nyitnak a vendégpénztárak.

Kérjük a szurkolókat, hogy vegyék meg jegyeiket elővételben a gyorsabb és zökkenőmentesebb beléptetés érdekében.

A jegyárak itt találhatóak!

Kérjük a szurkolókat, hogy időben érkezzenek a stadionhoz, és kövessék a rendezők iránymutatásait!

Kérjük, hogy tartsák be a vonatkozó pályarendszabályok, tartózkodjanak a pirotechnikai eszközök használatától! A ruházat és csomagátvizsgálás során a rendőrség és a rendezők körültekintően fognak eljárni a tiltott eszközök bevitelének megakadályozása érdekében.