Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Vasárnap Szombathelyre látogatunk

A Merkantil Bank Liga NB II. 10. fordulójában a tavaly még elsőosztályú Szombathelyi Haladáshoz látogat együttesünk. A találkozó játékvezetője Kovács J. Zoltán lesz, az asszisztensi feladatokat Rózsa Dávid és Vörös Dániel látják el, míg a tartalékjátékvezető Móri Tamás lesz.

Együttesünk a legutóbbi fordulóban a Balmazújváros kizárása miatt szabadnapos volt, azelőtt pedig nagy meglepetésre 3-1 arányban nyerni tudott az akkor még listavezető Budafok otthonában. A tavaly még elsősosztályú Szombathelyi Haladás a vártnál gyengébben szerepel az idei pontvadászatban, köszönhető ez annak, hogy az eddigi 9 forduló alatt már 6 döntetlent játszottak Supka Attiláék.

Mindkét együttes sikerrel vette a Magyar Kupa 6. fordulóját, miután a mieink az Újfehértó vendégeként, hosszabbítás után arattak 6-2-es győzelmet, míg a szombathelyiek a Gyöngyös otthonában nyertek 3-0-ra.

Kis Károlynak eltiltottal nem kell számolnia, sérülés miatt azonban többek játéka kérdéses a hétvégi összecsapáson.

A találkozó vasárnap 17 órás kezdettel kerül megrendezése a Szombathelyi Haladás Stadionban. A találkozóra elővételben a meccsjegy.mlsz.hu oldalon lehet jegyet váltani.