Barion Pixel
2024.06.23.
FelnőttHírek

Szűcs Kristóf: Most nagyon észnél kell lennünk!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Sűrű hét előtt áll a csapat, hiszen két mérkőzésen is pályára lépünk, első körben szerdán a Szeged ellen idegenben mérkőzünk meg. A mérkőzés előtt védőnket, Szűcs Kristófot kérdeztük.

Tiszakécskén is begyűjtöttük a három pontot. Hogyan láttad a mérkőzést?
Az első félidőben egyértelműen a hazaiak fölé nőttünk és megérdemelten szereztünk megnyugtató előnyt a szünetre. A félidőben négyet cserélt a Tiszakécske, de szerencsére csak szépítésre futotta az erejükből. Úgy érzem, végig kézben tartottuk a mérkőzést, és megérdemelt győzelmet arattunk!
Szerdán Szegedre látogat a csapat. Mit vársz a mérkőzéstől?
A Szeged évek óta a tabella első felében szerepel, tudjuk, hogy egy eredményes és szép futballt játszó csapathoz látogatunk. Nem lesz könnyű dolgunk, most nagyon észnél kell lennünk, és még nagyobb fegyelemmel kell játszanunk!
Jelenleg a 3. helyen állunk a tabellán. Mit jelent ez a csapatnak?
Óriási motiváció ott látni magunkat a 3. helyen! Messze van még a bajnokság vége, nagyon komoly meccsek várnak még ránk, így helyén kell kezelnünk ezt a dolgot, nem szabad ennek a jelenlegi helyezésnek elvennie a fókuszt. Úgy érzem, jó formában vagyunk, igazi csapatként működünk, és azért dolgozunk, hogy a szezon végéig kitartson ez a lendület!Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!