Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

Szarka Ákos: Csákváron sosem könnyű játszani!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Vasárnap ismét idegenben küzdhetünk a pontokért, Csákvárra látogatunk a hétvégén. A mérkőzés előtt támadónkat, Szarka Ákost kérdeztük.

Nem sikerült meglepetést okozni a DVTK ellen hazai pályán. Hogyan láttad a mérkőzést?

Sajnos az eredmény nem tükrözni a mérkőzésről a játék képét. Úgy gondolom, hogy dominálni tudtunk a 90 perc alatt, és jobban játszottunk, mint a vendég DVTK. Sajnos gólt nem tudtunk szerezni, hiába volt sok lövésünk, egyik sem jelentett veszélyt a kapura. Hiába helyeztük nyomás alá a diósgyőrieket, a focit gólra játsszák. Sajnáljuk, hogy nem tudtunk itthon tartani a pontokat!

Vasárnap az Aqvital FC Csákvár csapata lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Szeretnénk javítani a DVTK elleni mérkőzés után, és idegenből elhozni a pontokat. Nehéz mérkőzésre számítunk, tudjuk, hogy nem lesz egyszerű dolgunk. Csákváron sosem könnyű játszani, de ha hozzuk azt, amit tudunk, akkor azt gondolom, hogy nem lehet probléma, és sikeresen tudjuk venni az akadályt!

Hosszú őszi kihagyás után tértél vissza. Hogy érzed magad, sikerült teljesen felépülni? Mik a céljaid a tavaszi szezonra?

Talán pályafutásom leghosszabb kihagyása volt ez az őszi, nem volt egyszerű számomra a helyzet. Szerencsére már jól érzem magam, és bár még nem vagyok 100 %-os fizikai állapotban, próbálom utolérni magam. Mindenképpen célom az, hogy most már elkerüljenek a sérülések! Szeretném segíteni a csapatot, és tavasszal minél több gólt szerezni. Szeretnék hasznos tagja lenni a csapatnak, és egy jó szereplés végén szép helyezéssel lezárni a szezont!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!