Barion Pixel
2024.06.22.
FelnőttHírek

Stoiacovici Dávid: Mindenképpen győzelmet várok a csapattól!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A szerdai Pécs elleni idegenbeli győzelem után vasárnap ismét hazai pályán játszik a csapat. A Soroksár SC elleni mérkőzés előtt középpályásunkkal, Stoiacovici Dáviddal beszélgettünk.

Igazi rangadón sikerült elhozni a három pontot a PMFC otthonából. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Mint ahogy számítottunk is rá, nagyon kemény mérkőzés volt. A Pécs egy jó csapat, jó helyen is állnak a tabellán. Úgy gondolom, hogy sajnos az ellenfél birtokolta többet a labdát, így védekezésre kényszerültünk, de szervezettek tudtunk maradni. A mérkőzés elején kontrából tudtunk egy gólt szerezni, és ezt az eredményt a mérkőzés végéig tartani tudtuk. Nagyon örülök a győzelemnek, nagyon fontos három pontot tudtunk szerezni a közvetlen riválisunk otthonában!

Vasárnap újból hazai pályán, ezúttal a Soroksár SC ellen kell bizonyítania a csapatnak. Mit vársz a mérkőzéstől?

Nem lélegezhetünk fel a szerdai győzelem után, hiszen vasárnap is egy nehéz mérkőzés vár ránk. A Soroksár legutóbb a Vasassal tudott döntetlent játszani, nagyon jó játékosokból áll a keretük. Úgy gondolom, hogy mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, jó formában vagyunk, hazai pályán játszunk, így mindenképpen győzelmet várok a csapattól!

Három forduló van hátra az idei szezonból. Mire számítasz a bajnokság véghajrájában?

Mind a három hátralévő mérkőzést szeretnénk megnyerni! Tudjuk, hogy nehéz lesz, hiszen a bajnokság végéhez közeledve nagy harc folyik a helyezésekért, szeretne mindenki a lehető legjobb helyen végezni. Szeretnénk győzelmekkel befejezni a bajnokságot, és nagyon bízom benne, hogy az utolsó mérkőzésen, hazai pályán a szurkolókkal együtt örülhetünk a közös sikernek!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett