Barion Pixel
2024.06.21.
Felnőtt

Sejben Viktor: Szeretnénk szépen zárni az őszt!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Az őszi szezont hazai pályán zárjuk a Vasas ellen.  A találkozó előtt támadónkat, Sejben Viktort kérdeztük.

1 pontot tudtunk itthon tartani a Csákvár ellen. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Az első félidőben nagy fölényben játszottunk, és akár már ott eldönthettük volna a találkozót, ennek ellenére csak egy pontot tudtunk megtartani. Nagyon csalódottak vagyunk az eredmény miatt, több ilyen mérkőzésünk is volt az utóbbi időben, ahol nem tudtuk lezárni a találkozót. A mérkőzések hajráiban mindenképpen határozottabbaknak kell lennünk, a tavaszi szezon során ebben előre kell lépnünk, és akkor értékes pontokat fogunk megtartani.

Az ősz utolsó mérkőzését a Vasas ellen játsszuk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Két erős csapat fog találkozni egymással. Hazai közönség előtt játszunk vasárnap, így ez egy plusz tölteted ad a csapatnak. Szeretnénk szépen zárni az őszt, és jó eredményt elérni az utolsó mérkőzésünkön. Úgy gondolom, hogy a héten felkészültünk a találkozóra, és várjuk már, hogy pályára léphessünk vasárnap!

Hogyan láttad összességében az őszi szezont?

Nyáron nagy volt a játékos mozgás a csapatnál, így idő kellett, hogy összeérjünk. A döcögősebb kezdés után a szezon második felére már több eredményességgel párosult a játékunk. Véleményem szerint tavasszal már igazán be fog érni a csapat és még eredményesebbek lehetünk együtt!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett