Barion Pixel
2024.06.22.
FelnőttHírek

Sejben Viktor: Jó mérkőzésre számítok!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Sajnos a Szeged ellen nem sikerült itthon tartani a három pontot, de a héten van még lehetőség a javításra, hiszen vasárnap a Dorogi FC ellen lép pályára a csapat idegenben. A találkozó előtt támadónkat, Sejben Viktort kérdeztük.

Egygólos vereséggel ért véget a Szeged elleni összecsapás. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Sajnos nem tudtunk abban a sebességben játszani amiben szoktunk, hiszen a Szeged próbálta lassítani a játékot, főleg azután, hogy megszerezték a vezetést. Részünkről ismét hiba volt, hogy nem tudtuk jól és eredményesen befejezni az akcióinkat, illetve pontrúgásból sem sikerült bevennünk az ellenfél kapuját. Sajnálom, hogy nem tudtuk itthon tartani a három pontot!

Vasárnap Dorogon lépünk pályára. Mit vársz a mérkőzéstől?

Jó mérkőzésre számítok a Dorog ellen! Természetesen a három pont begyűjtése a célunk, és ezért mindent meg fogunk tenni!

Mit gondolsz, mi a csapatunk erőssége, és mi az, amiben előre kell lépnünk?

Úgy gondolom, hogy kezdeményező játékot játszunk, a labdaszerzésekben és az azt követő támadásokban is erős a csapat. Idén átalakult a játékoskeret, sokan vagyunk újak, így még össze kell szoknunk, de azt gondolom, ha ez megtörténik, akkor mindenben előre fogunk tudni lépni!

Mit vársz az őszi szezon második felétől?

Az őszi szezon második felében az a cél, hogy a csapat elfoglalja azt a helyet a tabellán, ahol ténylegesen lennie kell!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett