2024.04.17.
FelnőttHírek

Sejben Viktor: A tavalyi idegenbeli mérlegünkön javítani szeretnénk!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A győztes hazai rajt után megkezdjük idegenbeli szereplésünket is a hétvégén, az újonc Mosonmagyaróvár otthonába látogatunk vasárnap. A mérkőzés előtt támadónkat, Sejben Viktort kérdeztük.

Győzelemmel tudtuk kezdeni a bajnokságot! Hogyan láttad a mérkőzést?

Nagyon örülök, hogy sikerült megszerezni a három pontot a Budafok ellen, hiszen az, hogy hogyan tudja elkezdeni a csapat a bajnokságot nagyon fontos. Úgy gondolom, hogy jól játszottunk, főleg az első félidőben, kimondottan jól tudtunk együttműködni, és ez szerencsére az eredményben is megmutatkozott!

Vasárnap idén először szerepelünk idegenben, a Credobus Mosonmagyaróvár lesz az ellenfelünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Nagy küzdelemre számítok a hétvégén, de természetesen Mosonmagyaróvárra is a három pontért megyünk. A tavalyi idegenbeli mérlegünkön javítani szeretnénk, mert vendégként nem sikerültek jól a mérkőzéseink, az a célunk, hogy ez idén pozitív irányba változzon meg!

Az idény első ajkai gólszerzője vagy. Mit vársz a szezonban a csapattól, illetve magadtól?

Örülök, hogy nekem sikerült először betalálnom, ez nagy plusz löketet ad a szezonra. Szeretném további gólokkal, és a lehető legjobb játékkal segíteni a csapatot. Csapatként pedig szeretnénk minél több győzelmet aratni, hazai pályán és idegenben is magabiztos és eredményes játékot mutatni!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett