2024.04.16.
FelnőttHírek

Présinger Ádám: Győrben mindig nehéz nyerni!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Hétvégén idegenben, Győrben mérkőzik meg a csapat, a találkozó előtt védőnket, Présinger Ádámot kérdeztük.

Fontos győzelmet arattunk a PMFC ellen. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Nem kezdtük jól a találkozót, az elején inkább a vendégeknek voltak lehetőségeik, de ahogy telt az idő, úgy lendültünk egyre jobban játékba. Az első félidő második felére már át tudtuk venni a játék irányítását, aminek meg is lett az eredménye, hiszen meg tudtuk szerezni a vezető találatot! Ez egy nagyon fontos momentuma volt a mérkőzésnek, hiszen sokat számít lélektanilag is, hogy melyik csapat tudja megszerezni a vezetést. A második játékrészben főleg a küzdelem dominált, az ellenfél hosszú labdákkal próbált érvényesülni, de ezeket nekünk sikerült hatástalanítani, sőt, több lehetőségünk is volt további gólokat szerezni. Összességében egységes és koncentrált volt a csapat, mindenki érezte ennek a meccsnek a fontosságát! A mutatott játékon van még mit csiszolni, de a legfontosabb most a győzelem volt!

Vasárnap az ETO FC vendégei leszünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Nem ígérkezik könnyű mérkőzésnek a vasárnapi összecsapásunk sem. Győrben mindig nehéz nyerni, hiszen egy jó csapatról van szó, akik a tabella első felébe tartoznak, viszont úgy érzem, hogy most minden esélyünk meglesz rá, hogy megszerezzük a második győzelmünket tavasszal. Ugyanolyan koncentráltnak és egységesnek kell lennünk, mint a Pécs elleni mérkőzésen voltunk. Az a győzelem rengeteget jelentett a csapatnak, ki vagyunk éhezve a sikerre, így mindent meg fogunk tenni, hogy elhozzuk a három pontot!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett