2024.04.17.
FelnőttHírek

Kis Károly: Háromesélyes a találkozó!

Hétvégén ismét idegenbe látogat a csapat, az ETO FC vendégei leszünk vasárnap. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Nagyon fontos pontokat tartottunk itthon a PMFC ellen. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Egy nagyon jó csapatot sikerült legyőznünk, hiszen a Pécs egy masszív, jó játékosállománnyal rendelkező csapat. A mérkőzést nem kezdtük a legjobban, de fokozatosan át tudtuk venni a játék irányítását, ami végül a szerzett gólban is megmutatkozott. Látványos gól szereztünk, és úgy gondolom, hogy megérdemelten nyertük meg a találkozót. A vendégek nagyon sokszor próbálták a kapunk elé rögzített játékhelyzetből bedobni illetve beívelni a labdát, de ezeket a próbálkozásokat jól tudtuk hárítani, és kontratámadásokból lehetőségeink is voltak. Nagyon örülünk a győzelemnek, nagyon ráfért a csapatra!

Vasárnap Győrben lép pályára a csapat. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Győrrel az utóbbi időben mindig nagy mérkőzéseket játszottunk. Jó csapat, jó játékosállománnyal rendelkeznek, de úgy érzem, hogy háromesélyes a találkozó! Folytatni szeretnénk azt, amit a Pécs ellen elkezdtünk. Mindent meg fogunk tenni azért, hogy haza hozzuk a három pontot Győrből, de ez nem ígérkezik könnyű feladatnak.

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett