Barion Pixel
2024.05.20.
FelnőttHírek

Nagy Krisztián: A győzelem a célunk Kazincbarcikán!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. 2020 utolsó, Kazincbarcika elleni mérkőzése előtt támadónkkal, Nagy Krisztiánnal beszélgettünk.

Nem sikerült pontot hoznunk Győrből. Hogyan láttad a mérkőzést belülről?

Nem úgy sikerült a Győr elleni mérkőzés, ahogy terveztük. Két győzelem volt mögöttünk, így magabiztosan, és nagy reményekkel mentünk bele a találkozóba, de sajnos nem úgy jött ki a lépés, ahogy akartuk. Három kapott gól után sikerült még betalálnom, és az utolsó fél órában nagyobb fokozatba tudtunk kapcsolni, de ez sajnos kevés volt a pontszerzéshez. Sajnáljuk, hogy nem sikerült megnyerni a találkozót.

Kazincbarcikán zárjuk le az őszi szezont. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Győr elleni mérkőzést a héten átbeszéltük, tovább léptünk a vereségen és csak az előttünk álló feladatra koncentrálunk. Nyáron, hazai pályán magabiztosan sikerült nyerni ellenük, így a visszavágót is nagyon motiváltan várjuk. Az őszi szezon utolsó mérkőzése ez, a győzelem a célunk Barcikán, bizonyítani szeretnénk!

Hogyan értékelnéd a csapat eddigi, őszi szereplését?

Vegyes érzéseim vannak az ősszel kapcsolatban. Nagyon jól indult a szezon, azután sajnos jött egy rossz periódus, amikor a vírus mellett a sérülések is megtizedelték a csapatot. Hullámvasút volt az elmúlt pár hónap, mélypontok és remek győzelmek is kijutottak a csapatnak. Úgy érzem, hogy állhatnánk előkelőbb helyen is a tabellán, jobb a csapatunk annál, amit eddig mutatni tudtunk magunkból. A szünetben lesz időnk feltöltődni, és az új évnek újult erővel megyünk majd neki!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett