Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Ismerj meg! – Heffler Tibor

Ismerj meg! játékos bemutató sorozatunk következő interjú alanya csapatkapitányunk, Heffler Tibor.

 

NÉVJEGY

Név: Heffler Tibor

Születési dátum: 1987.05.17.

Poszt: védő

Mesélj az eddigi pályafutásodról!

1993-ban, 6 éves koromban kezdtem el igazolt sportolóként futballozni. Mielőtt Ajkára igazoltam 10 évet töltöttem el Pakson, 2 évet játszottam a Videotonnál, 1 évet Felcsúton, és másfél évet a Honvéd csapatánál.

Hogyan érzed magad Ajkán? 

Tavaly nyár végén-ősz elején érkeztem a csapathoz a Honvédtól. Kiss Károllyal már volt szerencsém együtt dolgozni Pakson, ahol kimagasló eredményt tudtunk elérni, hiszen NB I ezüst éremig vezette akkor a csapatot, és az Európa Ligában is a legtovább menetelő magyar csapat voltunk abban az évben. Ezen tapasztalatok megfelelő indokok voltak, hogy ide igazoljak. Itt Ajkán szépen mérkőzésről mérkőzésre haladunk előre, jók a körülmények, a vezetőség, a stadion és a szurkolók is adottak, így minden feltétel biztosítva van a jó szerepléshez.

Mit vársz a csapattól a következő szezonban?

Nehéz számokban kifejezni ezt, de a lehető legjobb eredményt szeretném elérni. Én azt tartom fontosnak, hogy elsődlegesen edzésről edzésre, majd mérkőzésről mérkőzésre minél sikeresebbek tudjunk lenni együtt. Hosszú a bajnokság, hétről hétre nagyon fontos, hogy mindig az aktuális előttünk álló célt tudjuk együtt teljesíteni.

Csapatkapitányként mit üzensz a szurkolóinknak és a csapatnak?

Mindent bele és HAJRÁ AJKA! A lehető legtöbb mérkőzést szeretnénk megnyerni, hogy megörvendeztessük a szurkolóinkat. A csapatnak meg azt üzenném, hogy a közös cél elérésében mindenki legyen partner, mert együtt olyan eredményeket érhetünk el, amire senki nem számít. Csak saját magunkkal kell foglalkoznunk, és akkor együtt nagy dolgokra lehetünk képesek.

Villám-kérdések:

Beceneved? Hefi

Kedvenc ételed? Marha steak

Kedvenc italod? Ásványvíz

Hobbid? Család

Kedvenc csapatod? FC Ajka

Kedvenc filmed? A dokumentum filmeket szeretem, amikből lehet tanulni

Kedvenc sportolód? Nem tudok nevesíteni, összességében azokat a sportolókat szeretem, akik átlag felett teljesítenek

Köszönjük szépen, sok sikert az idei évben is! Hajrá Ajka!