Barion Pixel
2024.06.13.
FelnőttHírek

Kis Károly: Továbbra is nagyon számítunk a szurkolóinkra, rengeteget segítenek Nekünk!

Fájó vereséget szenvedett a csapat a szerdai hétközi fordulóban Kaposváron. Vasárnap hazai közönség előtt van lehetőség a javításra. A mérkőzés előtt Kis Károly vezetőedzővel beszélgettünk.

Vereséggel zárult a Kaposvár elleni találkozó. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Kaposváron nagy lehetőséget szalasztottunk el, hiszen a mérkőzés egyes részeiben jobban játszottunk ellenfelünknél. A második félidő elején nagyon sok helyzetet dolgoztunk ki, és amikor kiegyenlítettünk, úgy éreztem, meg fogjuk nyerni a találkozót. Sajnos a helyzetek kimaradtak, így a futball törvényei szerint ez megbosszulta magát, és az ellenfél szerzett gólt. Sajnos pont nélkül maradtunk, ami azért is bosszantó, mert a hiányzóink ellenére nem játszottunk rosszabbul, mint a Kaposvár.

Vasárnap a PMFC ellen kell bizonyítani a csapatnak. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Pécs látogat hozzánk, akik az utolsó öt mérkőzésükön nem kaptak gólt. Nagyon masszív védekezésre rendezkednek be, amiből jól kontráznak, elég ha csak annyit mondok, hogy 15 forduló alatt mindössze 8 gólt kaptak. A többi ellenfélhez hasonlóan alaposan kielemeztük Őket, egységes és nagyon szervezetten játszó csapat, hiszen nem véletlenül állnak ilyen jó pozícióban 15 forduló után is. Továbbra is vannak hiányzóink, de nagyon bízom benne, hogy akik pályára lépnek, azok helyt állnak, és sikeresek leszünk. A mérkőzés után két hét pihenő következik, remélem ezalatt az idő alatt tudjuk rendezni a sorainkat. Valamint továbbra is nagyon számítunk a szurkolóinkra, rengeteget segítenek Nekünk!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett