Barion Pixel
2024.07.18.
FelnőttHírek

Kis Károly: Szeretnénk visszavágni a tavalyi vereségért!

A MOL Magyar Kupa sikeresen vett akadálya után a hétvégén ismételten a bajnokságban lépünk pályára. Idegenbe látogatunk, a Szolnoki MÁV FC elleni mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Szép győzelemmel jutottunk tovább a MOL Magyar Kupában. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

A MOL Magyar Kupában magabiztosan jutottunk tovább. Az első perctől lehetett érezni a különbséget a két csapat között, és a mérkőzés során sikerült is realizálnunk ezt a tudásbeli eltérést, hiszen 5 góllal tudtunk nyerni. Örömteli volt számomra, hogy a találkozó alatt senki nem sérült meg, emellett pedig szép gólokat tudtunk szerezni, és sikerült betalálni rögzített játékhelyzetből is.

Vasárnap idegenben, a Szolnoki MÁV FC ellen játszik a csapat. Mit kell tudni az ellenfélről?

A kupamérkőzéshez képest sokkal nagyobb erőket kell majd felvonultatnunk a Szolnok elleni bajnoki mérkőzésen. Sérült játékosaink felépülése jó ütemben halad, és bár rehabilitációjuk még időt vesz igénybe, bízom benne, hogy minél hamarabb a csapat rendelkezésére tudnak majd állni. Továbbra is vannak nehézségeink, de két új játékossal bővül a keretünk, így bízom benne, hogy vasárnap egy ütőképes csapattal tudunk felállni. A Szolnok eddig nagyszerűen szerepel a bajnokságban, véleményem szerint eddig az egyik meglepetés csapat idén. Egy nagyon masszív csapatról van szó, akik szervezetten játszanak.

Mit vársz a mérkőzéstől?

Szeretnénk visszavágni a tavalyi vereségért, de ez nem ígérkezik könnyű feladatnak!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett