Barion Pixel
2024.05.20.
FelnőttHírek

Kis Károly: Meglepett a döntésük

Sok hiányzóval felálló csapatunk végül 2:1 arányban alulmaradt a Szeged-Csanád Grosics Akadémia ellen az előző fordulóban. Vasárnap ismét egy nehéz mérkőzés vár ránk, Budapestről érkezik következő ellenfelünk. A mérkőzés előtt Kis Károly vezetőedzővel beszélgettünk.

Vereséggel zárult a Szeged elleni találkozó. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Már Szegedre is úgy utaztunk, hogy rengeteg nehézségünk volt, elég ha csak annyit mondok, hogy a kispadon helyet foglaló játékosok közül csupán ketten voltak játékra foghatóak. A sok hiányzó ellenére azonban helyt állt a csapat. Kicsit balszerencsések voltunk, hiszen a mérkőzés hajrájában egy megpattanó labdából szerezték második találatukat a hazaiak, így nem tudtunk pontot szerezni. Tisztában kell azzal is lenni, hogy több játékos vállalja úgy a játékot, hogy előtte edzéseken nem tud részt venni az ismert okok miatt. A játékosok a mérkőzésen így is mindent megtettek és küzdöttek.

Mit vársz a mérkőzéstől?

Ellenfelünk döntése a halasztással kapcsolatban nagyon meglepett, nem vártam, hogy egy ilyen patinás klub ilyen kisstílű döntést hoz. A mérkőzéssel kapcsolatban sem most, sem a későbbiek folyamán nem szeretnék nyilatkozni.

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett