Barion Pixel
2024.05.21.
Felnőtt

Kis Károly: Ahhoz, hogy jobb eredményeket érjünk el, sokkal jobban kell játszanunk!

Két mérkőzést is játszik a héten a csapat, szerdán hétközi fordulóban a Szolnoki MÁV FC együttesét fogadjuk hazai pályán. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Vereséget szenvedtünk az újonc Kecskemét otthonában. Hogyan értékelnéd a találkozót?

Kecskeméten sajnos vereséget szenvedtünk. Nem kezdtük jól a találkozót, de ezt az időszakot sikerült átvészelni annak ellenére, hogy több lehetősége is volt a hazaiaknak. Ezt követően meg tudtuk szerezni a vezetést, és két-három veszélyes kontratámadást is vezettünk, de összességében nem játszottunk jól. A második félidőben a hazaiak meg tudták fordítani a találkozót. Sajnos két rögzített játékhelyzetből eredményesek voltak és ez döntőnek bizonyult. A találkozó végén kitámadtunk az egyenlítés érdekében, ekkor föllazultunk, és ezt jól használta ki a 94. percben a Kecskemét. Ahhoz, hogy jobb eredményeket érjünk el, sokkal jobban kell játszanunk!

Szerdán a Szolnok lesz az ellenfelünk hazai pályán. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Szolnokkal mindig nagy csatákat vívunk, legutóbb hazai pályán meg tudtuk Őket verni. Nagyon jól kezdték a bajnokságot, jól pótolták a távozó játékosaikat. Úgy gondolom, hogy Nekünk most már bármilyen játékkal, de mindenképpen be kell gyűjtetünk a három pontot. Ahogy szokták mondani, győzelemre vagyunk ítélve.

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett