Barion Pixel
2024.06.23.
FelnőttHírek

Kis Károly: A Győr elleni mérkőzés mindig presztízs!

Szeptember első mérkőzését hazai közönség előtt játssza a csapat, az ETO FC Győr lesz vasárnap az ajkai fiúk ellenfele. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Kis Károllyal beszélgettünk.

Döntetlennel zárult a Nyíregyháza elleni találkozó. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

Egy nagyon küzdelmes találkozón vagyunk túl, de erre is számítottunk. A Nyíregyháza erőssége, hogy nagyon sok magas játékosa van, és jól is fejelnek, de ezt sikerült semlegesítenünk, ebből nem tudtak előnyhöz jutni a veszélyes szituációk ellenére sem. A játékosok nagyon fegyelmezetten védték le a rögzített játékhelyzeteket. Az a fájó, hogy bár a hazaiak szerezték meg a vezetést, utána volt 3-4 óriási ziccerünk, amivel eldönthettük volna a találkozót, de ezekből csak egyet tudtunk kihasználni. A mérkőzés hajrájában nagyobb nyomás nehezedett a kapunkra, de több gólhelyzetet már a nyíregyháziak sem tudtak kialakítani. Összességében a Nyíregyháza ellen egy pontot szerezni idegenben véleményem szerint dicséretes.

Vasárnap itthon fogadjuk az ETO FC Győrt. Mit vársz a mérkőzéstől?

Az ETO elleni találkozó más lesz, hiszen teljesen mást játszanak, mint a Spari. Nagyon mozgékony, gyors csapat. Az utolsó három mérkőzésükön hét pontot szereztek, ez mindenképpen figyelemre méltó. Jelenleg ugyanannyi pontunk van, mint Nekik, egy góllal jobb a győriek gólaránya, ezzel vannak előttünk. Úgy gondolom, hogy ezen a mérkőzésen is lesz esélyünk, itthon játszunk, a szurkolóink biztosan sokat fognak Nekünk segíteni. A Győr elleni mérkőzés mindig presztízs!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett