Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Horváth Dániel: Cél, hogy megtartsuk a hazai 100%-os mérlegünket!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Szeptember első mérkőzését itthon, az ETO FC Győr ellen vívja a csapat.  A mérkőzés előtt kapusunkat, Horváth Dánielt kérdeztük.

Döntetlennel zárult a Nyíregyháza elleni összecsapás. Hogyan láttad a mérkőzést?

Nehéz mérkőzésre számítottam a Nyíregyháza ellen, ez be is igazolódott. Véleményem szerint kevés csapat fog ponttal, pontokkal távozni Sényőről. A kapott gól után kezdtünk el igazán játszani, több nagy helyzetet is sikerült kidolgozni, így az első félidő végére egyenlíteni tudtunk. A kidolgozott helyzetek alapján közelebb álltunk a győzelemhez, de összességében azt gondolom, hogy értékes egy ponttal távoztunk!

Hétvégén az ETO FC Győr lesz a vendégünk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Mint a bajnokság minden mérkőzésén, most is nagy csata várható véleményem szerint. Egy nagyon jó erőkből álló, megfiatalodott ETO érkezik hozzánk. Itthon játszunk, szeretnénk a mindig szép számban megjelenő szurkolóinknak örömet okozni. Cél, hogy megtartsuk a hazai 100%-os mérlegünket!

Hogyan értékelnéd a csapat augusztusi teljesítményét?

Úgy érzem, hogy nem kezdtük rosszul a szezont. Egy kis hiányérzetünk ugyan lehet a mosonmagyaróvári mérkőzéssel kapcsolatban, ott a játékunk alapján szerintem minimum egy döntetlenre rászolgáltunk volna. Jó úton haladunk, bizakodva várjuk az előttünk álló mérkőzéseket!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!