Barion Pixel
2024.05.21.
FelnőttHírek

Jeney Gyula: Nagy öröm volt, hogy a szurkolók ennyire mögénk álltak

Mol Magyar Kupa mérkőzést követően újra bajnoki összecsapás vár a mienkre, ezúttal a BFC Siófok csapata látogat az Ajka Városi Sportcentrumba. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Jeney Gyulával beszélgettünk.

Az elmúlt hétvégén MOL Magyar Kupa mérkőzésen, az elsőosztályú Mezőkövesd Zsóry FC csapatát sikerült legyőznünk. Hogyan értékelnéd a találkozót?

Óriási öröm volt számomra ez a találkozó, az ilyen mérkőzések miatt érdemes edzőnek lenni. Nagyon boldog voltam, hogy a szurkolók ennyire mögénk álltak, ezzel nagy boldogságot okoztak nekem és a csapatnak is. Remélem végre sikerült örömet szereznünk nekik, úgy érzem ez a siker nagy dicsőség a városnak is. Ezt a mérkőzést lezártuk és minden erőnkkel a következő 3 bajnoki mérkőzésre készülünk.

Közvetlen riválisunk, a BFC Siófok érkezik Ajkára. Mit vársz a találkozótól?

Teljesen másfajta mérkőzés lesz, mint a múltheti találkozó, erre felkészítettem a csapatot. Más, amikor egy olyan csapattal játszunk, akikkel egy szinten vagyunk, itt a mentális dolgoknak nagyon fontos szerepe lesz. Amennyiben a csapat feltudja dolgozni, hogy mi vagyunk a mérkőzés esélyesei, nem okozhat problémát a 3 pont megszerzése, mert úgy érzem minőségben és játékerőben is jobb játékerőt képviselünk.

Köszönjük szépen! Hajrá Ajka!