Barion Pixel
2024.05.20.
FelnőttHírek

Doncsecz Levente: Bármi megtörténhet!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. Szerdán a MOL Magyar Kupában lép pályára a csapat, hazai pályán fogadjuk az első osztályú Újpest FC együttesét.  A mérkőzés előtt fiatal támadónkat, Doncsecz Leventét kérdeztük.

Nem várt nagyarányú vereséget szenvedtünk a Szegedtől hazai pályán. Hogyan láttad a mérkőzést?

Sajnos nem úgy sikerült a mérkőzés, ahogy szerettük volna. Nem játszottunk jól, a vendégek dominálni tudtak az egész mérkőzés során, és végül megérdemelten vitték el a három pontot. Sajnáljuk a vereséget is, illetve, hogy az itthoni jó sorozatunknak vége szakadt.

Szerdán a MOL Magyar Kupában, az Újpest ellen lépünk pályára. Mit vársz a mérkőzéstől?

Nagyon várjuk, hogy szerdán a MOL Magyar Kupában lépjünk pályára, patinás ellenfelet fogadunk a stadionban! Egy osztállyal feljebb lévő csapat ellen fogunk pályára lépni, de igyekszünk nem teherként felfogni az osztálykülönbséget. Az Újpest nagy múltú egyesület, azonban ez egy egy-meccses párharc, bármi megtörténhet! Bízom benne, hogy tudunk meglepetést okozni!

Fiatal szurkolóink körében nagyon népszerű vagy. Hogyan éled ezt meg?

Nyilvánvalóan nagyon jólesik, mindig öröm számomra, amikor hallom, hogy a nevemet kiabálják a lelátón, vagy hogy megvárnak meccsek után egy közös fotóra. Örülök neki, hogy a szurkolók megismernek, szeretnék továbbra is a játékommal örömet szerezni! Motiválóan hat rám, erőt tudok a szurkolók szeretetéből meríteni egy-egy mérkőzésre.

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!