Barion Pixel
2024.05.21.
FelnőttHírek

Csizmadia Zoltán: Hiszek a csapatban!

Vasárnap kezdetét veszi a tavaszi szezon a csapat számára, hazai környezetben fogadjuk a Mosonmagyaróvár együttesét. A mérkőzés előtt csapatkapitányunkat, Csizmadia Zoltánt kérdeztük.

Hogyan sikerült a csapat téli felkészülése?

December végén kaptunk egy egyénileg végzendő erősebb 5 napos futóprogramot, így a felkészülésünket már akkor megkezdtük. Úgy érzem, sikeres felkészülésen vagyunk túl, de ezt majd a bajnoki mérkőzéseken kell igazán megmutatnunk. Szerencsések voltunk, szinte végig füves pályán tudtunk készülni, egy nap volt talán, amikor az időjárás nem engedte ezt. Megkaptuk a nagy terhelést ebben az időszakban, a taktikai edzések mellett sok erősítő edzésünk is volt. Két csapattársunkra, Tóth Gergőre és Zsolnai Richárdra sajnos még egy ideig nem számíthatunk, és ezen kívül is voltak még kisebb sérülések és betegségek a csapatnál, de most már mindenki egészséges és készen áll a bajnoki rajtra!

A Mosonmagyaróvár ellen indítjuk a tavaszi rajtot. Mit vársz a mérkőzéstől?

Nehéz mérkőzésre számítok, de minden meccsre úgy megyünk ki, hogy győzni szeretnénk. Itthon kezdjük a tavaszt, bízom a szurkolóink segítségében is. Hiszek a csapatban, tudom, hogy folytatni tudjuk a jó őszi végjátékban mutatott teljesítményünket!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!