Barion Pixel
2024.05.24.
Felnőtt

Csemer Gyula: Nagyon jó érzés volt visszatérni a csapathoz!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A szerdai MOL Magyar Kupa mérkőzés előtt hosszú térdsérülésből felépült védőnkkel, Csemer Gyulával beszélgettünk.

2019 decemberében a Békéscsaba ellen szenvedtél súlyos térdsérülést. Hosszú rehabilitáció van mögötted, hogy érzed magad, milyen érzés visszatérni?

Köszönöm szépen jól érzem magam, bár még van egy minimális lemaradásom erőnlétben a többiekhez képest, de mindent megteszek annak érdekében, hogy minél hamarabb formába lendüljek! Hosszú és rögös út áll mögöttem, nem volt egyszerű a visszatérés. Tavaly decemberben miután elszakadt az oldalszalag a térdemben megcsináltam a rehabilitációt, majd mikor kiderült, hogy elkerülhetetlen a műtét beütött a vírushelyzet, így csak május végén került sor az operációra. Szerencsére, azóta teljesen felépültem. Nagyon jó érzés volt visszatérni a csapathoz, jó érzés, hogy végre nem fáj semmim!

Szerdán ismét a MOL Magyar Kupában kell bizonyítania a csapatnak, a Cegléd otthonába látogatunk. Mit vársz a mérkőzéstől?

Bár még mindig vannak hiányzói a csapatnak, ennek ellenére is egyértelműen a győzelem és a továbbjutás a célunk!

Hogyan készülsz fel egy mérkőzésre?

A mérkőzést megelőző napokban igyekszem fejben is már előre a meccsre koncentrálni, próbálom elképzelni a lehetséges meccsszituációkat. A pihenésre is nagy hangsúlyt fektetek, hogy fizikailag és mentálisan is a lehető legjobb állapotba kerüljek a mérkőzésre. A meccs előtt pedig zenehallgatással hangolódok a kezdésre.

Van valami meccs előtti babonád?                              

Nincsen.

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett