Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Vasárnap a Csákvárt fogadjuk

Az Merkantil Bank Liga NB II. 15. fordulójában a listavezető Aqvital FC Csákvár lesz a mieink ellenfele. A találkozó játékvezetője Móri Tamás lesz, az asszisztensi feladatokat Bertalan Dávid és Horváth Zoltán látják el, míg a tartalékjátékvezető Görög Márió lesz.

Az előző fordulóban 4 veretlen mérkőzést követően szenvedtünk vereséget, miután idegenben 3-0 arányban alulmaradtunk a Szolnoki MÁV FC ellen, ezzel együttesünk 15 pontjával a 10. helyet foglalja el a táblázaton.

Következő ellenfelünk eddig abszolút várakozáson felül teljesít a bajnokságban, miután az Aqvital FC Csákvár jelenleg vezeti a  Merkantil Bank Liga idei kiírását.

A két együttes a nyári felkészülési szezonban is találkozott egymással, akkor hazai pályán 2-1 arányú vereséget szenvedtünk, gólunkat Lakatos István szerezte.

Kedden a Magyar Kupában az Újpest ellen szenvedtünk 5-2-es vereséget, a Csákvárnak azonban nem volt hétközi találkozója, miután a Fejér megyeik egy körrel korábban, a DEAC vendégeként búcsúztak a kupaküzdelmektől.

Kis Károlynak eltiltottal nem kell számolnia, sérülés és betegség miatt azonban többek játéka kérdéses  hétvégi összecsapáson.

A találkozó vasárnap 17 órás kezdéssel kerül megrendezésre az ajkai Városi Sportcentrumban.