Barion Pixel
2024.04.30.
FelnőttHírek

Kis Károly: Bízom benne, hogy tudjuk folytatni a jó sorozatunkat!

A Haladás elleni hazai győzelem után a héten idegenben folytatjuk a pontvadászatot, a Budaörs vendégeként Tatabányán lépünk pályára vasárnap. A mérkőzés előtt vezetőedzőnket, Kis Károlyt kérdeztük.

Revansot tudtunk venni az őszi vereségért, és legyőztük hazai pályán a Szombathelyi Haladást. Hogyan értékelnéd a mérkőzést?

A hétvégén nagyszerű győzelmet arattunk egy nagyon jó csapat ellen. Tudtuk, hogy küzdelmes mérkőzés vár ránk, de fűtött bennünket a visszavágás gondolata, hiszen ősszel vereséget szenvedtünk Szombathelyen. A csapat okosan és taktikusan játszott. A vendégek a mérkőzés bizonyos szakaszaiban többet birtokolták a labdát, mint Mi, ugyanakkor a kontratámadásaink rendre veszélyesek voltak, és már korábban is eldönthettük volna a találkozót.

Hétvégén ahhoz a Budaörshöz látogatunk, akiktől az ősz folyamán a legnagyobb arányú vereséget szenvedtük el. Mit vársz a mérkőzéstől?

Hétvégén a Budaörs lesz az ellenfelünk, nagyon jól szerepelnek és a mezőny élvonalához tartoznak. Itthon súlyos vereséget szenvedtünk Tőlük, most pedig szeretnénk javítani! Jóval stabilabb védekezésre lesz szükségünk, mint ősszel, és bár nekünk is megvoltak 1:1 állásnál a lehetőségeink, a kimaradt helyzetek a végén megbosszulták magukat. Nagyon jó iramú mérkőzésre számítok, hiszen egy mozgékony ellenféllel játszunk. Bízom benne, hogy tudjuk folytatni a jó sorozatunkat, eddig három mérkőzés alatt hét pontot gyűjtöttünk, de ehhez 100%-ot kell nyújtania minden játékosnak!

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!

Fotó: Kovács Ivett