Barion Pixel
2024.06.21.
FelnőttHírek

3 új játékossal bővült keretünk

A 2019/20-as NB II-es szezonra készülő csapatunk kerete a héten 3 új labdarúgóval bővült. Egyesületünk több játékossal is tárgyalásban áll, a jövőhét elejére 3, a fiatal szabálynak is megfelelő labdarúgó bejelentése várható.

Görgényi Dávid a másodosztályú Vác FC csapatától érkezik hozzánk. A védelemben bevethető Görgényi eddigi karrierje során mindössze két csapatban, a Vasasban és  a Vác FC-ben szerepelt. 9 alkalommal már az első osztályban is szerepet kapott, emellett több mint 175 másodosztályú mérkőzéssel rendelkezik. Az előző szezonban 27 mérkőzésen 2 alkalommal volt eredményes.

Poszt: Hátvéd

Szül.:1990.08.16.

Legutóbbi csapata: Vác FC

Lengyel Béla a Merkantil Bank Liga 5. helyezettjétől, a Budaörstől érkezik csapatunkhoz. A középpályán és támadósorban is bevethető Lengyel eddigi karrierje során többek között a Szolnok, a Cegléd és a Budaörs együtteseiben is szerepelt.  15 elsőosztályú mérkőzésén 1 alkalommal volt eredményes, a másodosztályban több, mit 200 alkalommal lépett pályára. A legutóbbi szezonban a budaörsi csapat második legeredményesebb játékosa volt 9 találattal.

Poszt: Középpályás

Szül.:1990.10.29.

Legutóbbi csapata: Budaörs

Nagy István a Credobus Mosonmagyaróvár együttesétől érkezik hozzánk.  A középpályán bevethető Nagy pályafutása során eddig 26 alkalommal léphetett pályára az első osztályban, a másodosztályban pedig több, mit 275 alkalommal szerepelt. A többek között a Dunaújvárosban, Paksban, Szolnokon és Békéscsabán és Dorogon is megforduló játékos a legutóbbi szezonban 26 mérkőzésen 4 alkalommal volt eredményes.

Poszt: Középpályás

Szül.:1986.05.16.

Legutóbbi csapata: Credobus Mosonmagyaróvár