Barion Pixel
2024.06.22.
FelnőttHírek

Szezonértékelés vezetőedzői szemmel

Véget ért a 2022/2023-as bajnoki idény, melynek végén minden idők legjobb eredményét értük el, és Merkantil Bank liga NBII-ben szerzett bronzérmet ünnepelhetett a csapat. A szezont vezetőedzőnk, Jeney Gyula értékelte.

Jeney Gyula vezetőedző:

„Ebben a szezonban az volt az elsődleges célunk, hogy ki tudjunk lépni a klasszikus középcsapat státuszból. Azt gondolom, hogy ezzel a bronzéremmel a nyakunkban kijelenthetjük, hogy ez a célunk sikeresen teljesült, és bátran mondhatom, hogy az idei egy nagyon sikeres idény volt! Minden egyes játékos hozzá tudta tenni a maga részét ehhez a sikeres szerepléshez, és számomra ez a legnagyobb boldogság ebben a szezonban. Nagyon komoly minőséget képviselő játékosok estek ki a szezon közben, ki hosszabb, ki rövidebb időre, azonban ez az eredményességünkön szinte észrevehetetlen volt. Végig egy egységként küzdöttünk, csapatként voltunk nagyon erősek, és véleményem szerint ennek köszönheti az FC Ajka ezt a fantasztikus szezont.

Sokat léptünk előre fizikálisan és taktikailag is , de azt gondolom, hogy mindig van még hova fejlődni. Szeretnénk még sok mindenben előre lépni, látjuk, hogy mik azok, amik fejlesztésre szorulnak, a célunk pedig, hogy ezekre a dolgokra fókuszáljunk a következő időszakban. Jelenleg az ünneplésé és a megérdemelt pihenésé a főszerep, de nemsokára feltöltődve és kipihenten elkezdjük a munkát ismét. A csapatot szinte teljes egészében együtt tudtuk tartani, esetleg egy-két erősítést jelentő új igazolással fog kiegészülni a banda.

Szeretném megköszönni a stábnak azt a hihetetlen sok munkát, amit az egész év során mindenki beletett.  Hatalmas élmény volt számomra ez a szezon, köszönöm szépen mindenkinek, aki bármilyen formában támogatott, vagy segített minket! Köszönöm a városnak a támogatást, a vezetőségnek a bizalmat, és a szurkolóknak a buzdítást, még mindig libabőrös vagyok, ha visszagondolok arra a szeretetre, amit az utolsó mérkőzés után kaptunk. Soha nem fogom elfelejteni azt a napot, az ilyen pillanatok miatt éri meg csinálni! Hajrá Ajka!”

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!