Barion Pixel
2024.07.17.
FelnőttHírek

Kovács Nikolasz: Szeretnénk bizonyítani!

Mérkőzés beharangozó riportsorozatunkban a játékosokkal beszélgetünk az aktuális mérkőzéssel kapcsolatban. A hétvégén ismét hazai pályán játszik a csapat, a Szeged-Csanád Grosics Akadémia lesz az ellenfelünk.  A mérkőzés előtt védőnket, Kovács Nikolaszt kérdeztük.

Döntetlennel ért véget a Tiszakécske elleni összecsapás. Hogyan láttad a mérkőzést?

Úgy gondolom, hogy jó mérkőzést játszottunk, a Tiszakécske is egy hasonló felfogású csapat, mint Mi. A mérkőzés képe alapján nyernünk kellett volna ezt a találkozót, de a támadás-befejezések végén sokkal több koncentrációra és magabiztosságra van szükségünk. Sajnos sérülés miatt hiányzik a csapatból egy klasszikus center játékos, aki meg tudja tartani a labdákat, és lendületből fel tudnánk zárkózni mellé.

Hétvégén hazai pályán fogadjuk a Szeged együttesét. Mit vársz a mérkőzéstől?

A Szeged szerintem egy nagyon stabil, jó focit játszó csapat. Jó képességű játékosaik vannak, és biztos vagyok benne, hogy felkészültek belőlünk. Nehéz a bajnokság, kiszámíthatatlan a mérkőzések kimenetele, de mindenképpen szeretnénk itthon tartani a pontokat a Szeged ellen! Ismét egy három-meccses sorozat előtt állunk, amiben lesz egy kupamérkőzés is, szeretnénk bizonyítani, és jól kijönni az előttünk álló sorozatból!

Egy év után tértél vissza Ajkára. Milyen érzések vannak Benned így, hogy újra itt vagy?

Nagyon jó érzés volt visszatérni ide, igazából mikor első nap beléptem az öltözőbe, olyan volt, mintha egy hete mentem volna el innen. Amikor vissza kellett térnem a Honvédhoz, akkor egy jó szezont és jó teljesítményt tudhattam magam mögött, így jó érzésekkel mentem innen el. Már csak emiatt is jó érzés újra itt lenni. Sokat jelent, hogy a szurkolók sem felejtettek el, nagyon jó érzés volt, mikor az első meccsemen a lelátóról kiabálták a nevem! Úgy érzem, Ajka mindig is sokat fog nekem jelenteni, mind a város, mind a csapat a szívemhez nőtt.

Köszönjük szépen, sok sikert! Hajrá Ajka! Együtt a város!