Barion Pixel
2024.05.24.
FelnőttHírek

Jeney Gyula: Nem hibázhatunk!

Az MTK elleni döntetlen után ráfordultunk a bajnokság hajrájára. Az utolsó előtti hazai mérkőzésünket a Szentlőrinc ellen vívjuk vasárnap. A mérkőzés előtt vezetőedzőnkkel, Jeney Gyulával beszélgettünk.

Egy pontot tudtunk elhozni Budapestről. Hogyan értékelnéd az MTK elleni mérkőzést?

Óriási élmény volt ennyi ajkai szurkoló előtt játszani Budapesten, tényleg olyan volt, mintha hazai pályán játszottunk volna. A mérkőzésen tudtuk játszani a szokásos domináns játékunkat, a hazaiak visszaálltak, és próbáltak kontrákat vezetni, illetve hosszú labdákkal indították a gyors szélső játékosaikat. Egyszerű, de hatékony futballt játszottak, voltak is helyzeteik, de összességében azt gondolom, a döntetlen az MTK-ra nézve hízelgő.

A Szentlőrincet fogadjuk vasárnap hazai pályán. Mit vársz a mérkőzéstől?

Vasárnapi ellenfelünk élet-halál harcot vív a bennmaradásért, ráadásul újabb edzőváltáson vannak túl, ami eddig úgy néz ki működik, hiszen hosszú idő után nyertek újra. Azt gondolom, mi vagyunk a jobb csapat! Ha tudjuk játszani a bevált játékunkat, akkor nem lehet gondunk. Ismerjük a veszélyeit az ilyen csapatok elleni küzdelmeknek, de a célunk változatlan! Szeretnénk nagy nyomást helyezni az MTK-ra a feljutással kapcsolatban, de ennek érdekében mi nem hibázhatunk!

Köszönjük szépen, sok sikert kívánunk! Hajrá Ajka! Együtt a város!